02 215 51 69mabru@mabru.be

Actualités
de Mabru

Opendeur van de Vroegmarkt

Tijdens de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 september 2019, heeft de Vroegmarkt zijn deuren geopend van middernacht tot 7 uur ’s ochtends.

 

Na Frankrijk en Portugal tijdens de vorige edities, was het aan Colombia om dit jaar in de spotlights te worden gezet. Een vijftiental Colombiaanse kwekers hebben hun specialiteiten laten ontdekken: koffie, exotische bloemen, cacao, rhum en zelf salsa muziek.

 

Tijdens deze editie waren er meer dan 5.000 personen aanwezig.

We hebben bezoek gekregen van minister Denis Ducarme, de burgemeester van Sint-Joost-ten-Node Emir Kir, en de ambassadeur van Colombia Felipe Garcia Echeverri. Er waren ook heel wat sterenchefs zoals David Martin, die verkozen werd tot chef van het jaar door de Gault&Millau-gids, de Brusselse chef en marktvertegenwoordiger Lionel Rigolet van Comme chez soi.

Animaties, proevertjes, salsa dans, wedstrijden, foto animaties enz waren op het programma zijn tijdens deze uitzonderlijke nacht.

Een nieuwe feestelijke gelegenheid om (opnieuw) de coulissen van de buik van Brussel te ontdekken, waar meer dan 100 kwekers en groothandelaars hun producten en kennis hebben getoond.

 

Meer informatie op www.facebook.com/mabru.be

 

Bedankt aan al onze partners :

 

Stad van Brussel, Horeca Brussel, Colombia, Engie, Belorta, Suez, ESG Security, MotorVillage, Debotech, Clabots, Bragard, Rational, Café de Colombia, Air Europa.