02 215 51 69mabru@mabru.be

Nieuws
van Mabru

Opendeur van de Vroegmarkt

De nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 september 2017, zette de Vroegmarkt van Brussel haar deuren open, van middernacht tot 7u00 ’s ochtends.

Deze derde editie was gewijd aan Portugal, land in de spotlights, met de aanwezigheid van bijna 40 Portugese producenten, dankzij de medewerking van het Agentschap voor investering en de Buitenlandse Handel van Portugal (AICEP), Portugal Foods en Alif.

Meer dan 6.000 bezoekers kwamen en zij konden zo proeven van de smaken van de Portugese gastronomie: een rijke en gevarieerde keuken, befaamd voor haar lekkere wijnen waaronder de Porto, haar kazen en worsten, haar smakelijke vissen waaronder de gekende kabeljauw (of bacalhau), haar vlees, en als toemaatje haar fijne patisserie (in het bijzonder de pasteis de nata…). In 2015 heeft de vzw Mabru niet minder dan 4.500 bezoekers ontvangen tijdens de vorige editie.

De vzw Mabru heeft genoten andermaal van de financiële steun van het kabinet van de Schepen van Economische Zaken van de Stad Brussel, Marion Lemesre, alsook van andere partners zoals de bedrijven Suez Belgium, Motor Village, Securitas Belgium, Clabots Tools, Van Praet, Debotech en de Federatie Horeca Brussel.

Animaties, productdegustaties, een ontvangsttent, fotostand en een wedstrijd stonden op het programma van deze uitzonderlijke nacht.

Een nieuwe feestelijke gelegenheid om de coulissen van de buik van Brussel te (her)ontdekken, waar meer dan 100 producenten en groothandelaars hun producten en hun vakkennis onthullen.

Meer informatie op de Facebook pagina van Mabru: www.facebook.com/mabru.be

Opendeur 2017 in beelden…

Leave a Reply