02 215 51 69mabru@mabru.be

Actualités
de Mabru

ONTDEK DE KANAALZONE VANOP DE BRUG VAN EEN BOOT

Sommigen weten het al, anderen hebben er een glimp van opgevangen op het kanaal of hebben erover gehoord, nl. de Waterbus. Openbaar vervoer die toelaat om zich te verplaatsen in het overbelaste gebied van het “Zennekanaal” tussen Brussel, Schaarbeek, Neder-over-Heembeek en Vilvoorde.

Vermijd de files en de parkeerproblemen om het stadscentrum of het strand van Brussel Bad te bereiken door gebruik te maken van de Waterbus.
De Waterbus is een aangenaam, stipt en filevrij vervoermiddel waarmee u zich zonder stress en zonder parkeerproblemen kan verplaatsen.
De haltes van de Waterbus liggen in de nabijheid van de klassieke tram-, bus- en metrolijnen en liggen op twee stappen van parkeerplaatsen, parken, winkelcentra, vrijetijdszones, woonwijken en kantoren: varen met de Waterbus is het ontdekken van de kanaalzone in volle ontwikkeling en van de Vroegmarkt vanuit een andere invalshoek !

Maak een korte rondvaart door de stad en de haven van Brussel, of vertrek voor een lange cruise naar Vilvoorde en terug.

De skyline van de wijk Manhattan, de nieuwe woontoren ‘Upsite’, de bruggen, de nieuwe fietspaden, de haven, de jachtclub en het strand van Brussel Bad… Ontdek de indrukwekkende transformatie van de kanaalzone vanop de brug van een boot!

Praktische info:

  • Van 05/07/16 tot 15/08/16 elke dag (behalve op maandag) EN van 16/08 tot 31/10/16 : van dinsdag tot en met vrijdag.
  • Haltes : Sainctelette – Béco, Quai des péniches (Brussel Bad), Pont van Praet, Quai de Hembeek, Vilvoorde Centrum.
  • Volwassenen 2 tot €3 / – 50% < 12 jaar / Gratis < 3 jaar – Fiets en buggy 1 tot €2
  • Reservatie enkel nodig voor groepen
  • Info en reservaties: waterbus.eu – Tel : 02 218 54 10