02 215 51 69mabru@mabru.be

Nieuws
van Mabru

Opendeur van de Vroegmarkt

We zijn verheugd u te informeren dat de vijfde editie van de Opendeurnacht van de Vroegmarkt van Brussel zal plaatsvinden in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 september, tussen middernacht en 7 uur ’s ochtends.

 

Dit langverwachte evenement, dat om de twee jaar plaatsvindt, werd voor het laatst gehouden in september 2019, waarna we met covid te kampen kregen. Na een afwezigheid van vier jaar is de editie van dit jaar des te specialer omdat het de 50e verjaardag van de vroegmarkt op de Werkhuizenkaai viert. Er zal in de bloemenhal een fototentoonstelling aan dit jubileum worden gewijd.

 

Na Frankrijk, Portugal en Colombia tijdens de vorige edities, is het aan Polen om dit jaar in de spotlights te worden gezet.

Een veertigtal Poolse kwekers zullen hun specialiteiten laten ontdekken op een stand, deze keer opgesteld in het midden van hal E, in het hart van de markt.

Animaties, proevertjes, concert, dans, dj, wedstrijd zullen op het programma zijn tijdens deze uitzonderlijke nacht.

 

Een nieuwe gelegenheid om (opnieuw) de coulissen van de buik van Brussel te ontdekken, waar meer dan 100 kwekers en groothandelaars hun producten en kennis hebben getoond. Mis dit feestelijke, gastronomische evenement niet!

 

Meer informatie op https://www.facebook.com/events/730425959099525

Gratis toegang.

 

Bedankt aan al onze partners:

 

Stad van Brussel, Federatie Horeca Brussel, Engie, Belorta, Veolia, ESG Security, Atomium, Clabots, Van Praet, Polish Investment & Trade Agency, de Poolse Ambassade, Polish Tourism Organisation, Polish Airlines Lot, Lower Silesia, Lubelskie, Region Lodzkie, West Pomerania.