02 215 51 69mabru@mabru.be

Actualités
de Mabru

Nieuwe start voor de Cash and Carry Maconal Food

Sinds 5 maart 2015 heeft de Cash & Carry Maconal Food, gevestigd op de Vroegmarkt van Brussel, een nieuwe start genomen.Het magazijn heeft een overnemer gevonden in de persoon van Johan Goossens, die nu de nieuwe eigenaar van de Cash & Carry is.

De firma Maconal Food, sinds méér dan 35 jaar gevestigd op de site van de Vroegmarkt, bezet momenteel méér dan 2000m2 verkoopruimte in de hal G van de markt, de hal waar men aanverwante producten terugvindt, zoals vlees, wild, gevogelte, vis, zuivelproducten, enz.

Maconal Food bestaat sinds 1957 en biedt vandaag een breed gamma van producten aan, waaronder droge en verse voeding, diepvriesproducten, dranken (water, limonades, bieren, sterke drank, wijnen), confiserie en rookwaren.

Open van 4u30 tot 16u van dinsdag tot en met zaterdag, van 8u tot 16u op maandag, staat de Cash & Carry bekend voor zijn sterk assortiment specifiek gericht naar de Horeca, de nachtwinkels en de kleinere voedingszaken (buurtwinkels).

Samen met enkele werknemers zal Johan Goossens de relance van Maconal Food verder ondersteunen: “Onze klanten zullen opnieuw alle koopwaar in overvloed vinden bij Maconal Food: dezelfde producten, dezelfde prijzen, zelfde promoties en op dezelfde plaats op de rekken en tijdens dezelfde openingsuren. Maconal Food kan zich nu ten volle concentreren op haar klanten en de omzetgroei.

De directeur Laurent Nys en de voorzitter Michel Barnstijn van de vzw Mabru verwelkomen deze overname:  “Maconal Food kan opnieuw ten volle onze klanten bedienen. Wij steunen de inspanningen van de nieuwe directie van Maconal Food die het bedrijf een nieuwe boost willen geven en wensen veel geluk toe aan de nieuwe manager.”