02 215 51 69mabru@mabru.be
Slide background

Nieuws
van Mabru

Fruitige vakantie, pittige vakantie

Van 06 tot 10 juli e.k. introduceert Mabru vzw de week « Fruitige vakantie, pittige vakantie » in de speelpleinen van de Stad Brussel.

Deze actie wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met het Kabinet van Mevrouw Faouzia Hariche, Schepen van Openbaar Onderwijs, Jeugd en het Jonge Kind in de Stad Brussel, de vzw Jeugd in Brussel en de Brusselse Keukens alsook Food & Pleasure.

De week « Fruitige vakantie, pittige vakantie » is bedoeld om de kinderen te sensibiliseren om seizoenfruit te eten want elke dag verschillende stukken fruit eten geeft hen energie om gezond te blijven. Elk stuk fruit bevat vitaminen en andere nuttige voedingsstoffen voor de goede werking van hun lichaam.

De verdeling van de vruchten wordt verzorgd door de Brusselse Keukens en de kinderen krijgen ook een leerzame flyer dankzij Food & Pleasure alsook animaties over het eten van fruit en over een gezonde voeding voor kinderen dankzij de vzw Jeugd in Brussel.

U kan de seizoenskalender terugvinden op deze link  en adviezen om te genieten van een gevarieerde en evenwichtige voeding op deze link.

Doe mee aan de zomeractie voor de kiwis Zespri® SunGold en win aan vitaliteit op www.zespri.eu

Fruitige vakantie

Leave a Reply